Nieuwsberichten van Augmented Reality en AR-brillen:

De mogelijkheden van Augmented Reality zijn ongekend en zal de komende jaren een enorme vlucht nemen met de doorontwikkeling van de AR-brillen. AR-bril.info informeert je graag over de beste AR-brillen, laatste nieuwsberichten en andere relevante informatie. Blijf op de hoogte via onze nieuwsberichten:
Canon kondigt MREAL X1 AR bril aan
Canon heeft zijn volgende zakelijke AR- / XR-bril aangekondigd, de MREAL X1. Het augmented reality apparaat, lijkt een bescheiden verbeterde versie van het 2021-model van het bedrijf, de MREAL S1, omdat ..
Meta AR bril
Na in september vorig jaar samen te werken met Ray-Ban voor hun eerste paar slimme brillen, is Meta nu naar verluidt op zoek naar de lancering van haar allereerste augmented reality-bril in 2024. Augmented reality (AR) ..
Introductie RealWear Navigator 500
RealWear komt met een 2e generatie RealWear: de AR-bril RealWear Navigator 500. De voordelen van de RealWear Navigator 500 samen met oplossingen zoals Inspect AR zijn talrijk: medewerkers ..
Nreal komt met nieuwe AR-bril
De Chinese AR-start-up Nreal is flink bezig om de slimme Augmented Reality bril Nreal Light op de markt te zetten en doet dit door de AR-bril voornamelijk op de markt als smartphone-databril via mobiele telefoonaanbieders
Rokid Air kondigt geavanceerde 4K AR-bril aan
Rokid AR heeft de Kickstarter-lancering aangekondigd van Rokid Air: 4K AR-brillen die een 120-inch virtuele schermervaring bieden voor films, games, apps en meer met spraakbesturing AI.
AR smart glass Apple
Er zijn al enige tijd geruchten dat Apple aan een soort augmented reality-bril werkt. Uit een rapport van The Information is te lezen dat Apple zich klaarmaakt om de AR-strijd aan te gaan. Apple streeft er naar zijn AR-headset in 2022 uit ..
ar headset apple glass
Apple komt met een nieuw product op de markt in de vorm van een augmented reality bril. Apple Glass, zoals de nieuwe bril gaat heten, zal grotendeels werken zoals alle andere AR brillen. Dezelfde functies, maar voor een uitzonderlijk ..
coronavirus meer AR-brillen verkocht
Volgens de International Data Corporation (IDC) zullen naar verwachting wereldwijd productie en transport Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) brillen in de eerste helft van 2020 afnemen als gevolg van verstoringen in de ..
oppo augmented reality headset
Oppo heeft tijdens een eigen evenement een AR-bril gepresenteerd: AR Glass. De headset heeft veel weg van de augmented reality-brillen die bedrijven als Magic Leap op de markt hebben gebracht. De AR Glass van Oppo maakt ..
augmented reality bril van LG
Tijdens Facebook Connect zei Facebook-CEO Mark Zuckerberg dat het bedrijf van plan is om zijn eerste paar augmented reality-brillen (AR-brillen) in 2021 uit te brengen. Zuckerberg bevestigde dat het heeft samengewerkt met het ...
augmented reality bril van LG
LG Electronics lijkt samen met de Japanse provider NTT DoCoMo te werken aan een extra lichte augmented reality-bril. Het apparaat weegt 79,38 gram en moet daarmee veel lichter zijn dan andere augmented reality-oplossingen ..
Apple investeert in AR
Apple investeert een flink bedrag in de nieuwste lasertechnologie, die nu al in de iPhone wordt gebruikt en die de basis zou moeten worden voor geavanceerde AR-brillen. Apple hernieuwt zijn samenwerking ..
ar headset google slimme bril
Google heeft North gekocht, een bedrijf dat zich richt op het bouwen van augmented reality-brillen. De details van de deal, inclusief hoeveel Google heeft betaald, zijn niet bekendgemaakt. Met de overname zegt North dat het de functionaliteit ..

Meer informatie over AR en AR-brillen vind je hier: