Rokid Air kondigt geavanceerde 4K AR-bril aan

9 sept 2021
Rokid AR heeft de Kickstarter-lancering aangekondigd van Rokid Air: 4K AR-brillen die een 120-inch virtuele schermervaring bieden voor films, games, apps en meer met spraakbesturing AI.
Met AI-spraakbesturing, gebarenbediening via smartphone en bijziendheidvriendelijke focusaanpassing, verbetert Rokid Air de AR-ervaring en tilt games en films naar een geheel nieuw niveau. De Rokid Air Augmented Reality-bril is krachtig, intuïtief en licht genoeg voor dagelijks gebruik. Dankzij een geavanceerd AI-spraakherkenningssysteem en spraakopdrachten geven ze een nieuwe betekenis aan de term 'totale controle'. Met behulp van een directionele HD-luidspreker en ruisonderdrukkende microfoon kunnen gebruikers eenvoudig spraakopdrachten uitspreken om apps te beheren en het afspelen van multimedia te regelen. Het is alsof je een persoonlijke bioscoop en virtuele assistent in één hebt.
De Rokid Air-brillen zijn ook ultradraagbaar en superlicht van slechts 90 gram. Ze zijn perfect voor reizen en lange kijksessies voor films en games. Ze hoeven met name niet te worden opgeladen - in plaats daarvan worden ze gevoed door het apparaat waaraan ze zijn vastgemaakt, waardoor ze langer kunnen werken met brede compatibiliteit met vrijwel alle mobiele apparaten, gameconsoles, laptops en tablets. Met het oog op draagbaarheid zijn ze ook volledig discreet en kan de inhoud op het scherm door niemand anders dan de drager worden gezien.
Rokid Air is ook perfect voor brildragers op sterkte. Door aan de focusinstelknoppen te draaien, kunnen bijziende gebruikers (bijziendheid van -5,00 D of minder) perfect zicht bereiken voor gaming, multimedia, apps en films. Rokid Air 4K AR-bril met spraakbesturing AI biedt gebruikers onderweg een krachtig hulpmiddel om multimedia op een meeslepende, draagbare en handige manier te bekijken. Het is een slimme bril voor dagelijks gebruik en zijn nu beschikbaar op Kickstarter met speciale prijzen voor early adopters. Ga voor meer informatie naar de campagne hier: https://www.kickstarter.com/projects/45971229/rokid-air-4k-ar-glasses-with-voice-control-ai.
slimme ar-bril rokid air