Overzicht van meest recente blogs over AR-brillen:

De mogelijkheden van Augmented Reality zijn ongekend en zal de komende jaren een enorme vlucht nemen met de doorontwikkeling van de AR-brillen. AR-bril.info informeert je graag over de beste AR-brillen, laatste nieuwsberichten en andere relevante informatie. Lees meer hierover in onze blogs hieronder.
beste augmented reality headsets / glasses
Overzicht van de beste augmented reality brillen (AR-brillen) die er op dit moment te koop zijn zoals de Microsoft Hololens, Google Glass, Meta, Vuzix Blade en Epson Moverio.
Remote Assistance met Augmented Reality bril
Door het inzetten van een slimme AR-bril kan hulp op afstand mogelijk gemaakt worden om de eerstelijnswerkers te ondersteunen met realtime feedback en informatie van een expert die op ergens op locatie is. Augmented Reality brillen die 'See-What-I-See' (SWIS) mogelijk ..
slimme brillen (smart glasses) met augmented en mixed reality (AR / MR)
Bekijk de top 5 van beste smartbrillen: audio-brillen, camera-brillen of augmented reality brillen (AR glasses). Bose Frames (audio bril), Vuzix Blade (AR bril), Spectacles 3 (video-/camera-bril), NReal Light (AR bril) en Razer Anzu (audio bril).AR-bril RealWear review
In dit artikel bespreken we de RealWear HMT-1 AR-bril die 4 jaar geleden werd gelanceerd.
In de RealWear HMT-1 review vergelijken we de Augmented Reality bril op 5 gebieden: Camera & Display, Comfort & Duurzaamheid, Software, Hardware en Navigatie.

AR-bril gebruiken op de werkplek
Facebook heeft een korte video op Twitter gepubliceerd waarin een virtueel kantoor in ontwikkeling wordt getoond, gezien door prototypes van augmented reality-brillen.
Nu de pandemie van COVID-19 ervoor zorgt dat bedrijven hun werknemers permanent op afstand laten werken, zelfs nadat het coronavirusrisico is verdwenen, experimenteert ..
AR-bril toegepast in het onderwijs
Onderzoekers van een Finse universiteit doen al meer dan tien jaar onderzoek naar het effect van informeel leren en van leren met behulp van AR. Ze deden een klein onderzoek. 146 leerlingen van 12 jaar oud bezochten een Sciencecenter en gebruikten bij hun bezoek Augemented ..
AR-bril toegepast in de sport
Hoewel augmented reality nog echt moet doorbreken, zijn er toch al diverse voorbeelden van toepassingen te noemen waarbij de AR-bril de prestaties van sporters positief kan beinvloeden: sporters zijn beter in staat om de vaardigheden te verbeteren, het risico op ..
Waar wordt AR toegepast?
Augmented Reality wordt inmiddels al in diverse situaties toegepast, zoals in onderzoek, architectuur, beeldende kunst, commercie, onderwijs, games, ziekenhuis, televisie, evenementen en toerisme. Hieronder een korte toelichting op deze AR praktijkvoorbeelden..
inspectie op afstand met AR-bril
Gastankerrederij Anthony Veder en Bureau Veritas hebben onlangs een succesvolle pilot afgerond betreffende het op afstand uitvoeren van een klasse-inspectie. Met behulp van een augmented reality bril werden verschillende cruciale systemen aan boord van gastanker ‘Coral Favia’ ..

NIEUWS AUGMENTED REALITY EN AR-BRILLEN

augmented reality bril van LG
Tijdens Facebook Connect zei Facebook-CEO Mark Zuckerberg dat het bedrijf van plan is om zijn eerste paar augmented reality-brillen (AR-brillen) in 2021 uit te brengen. Zuckerberg bevestigde dat het heeft samengewerkt met het ...
augmented reality bril van LG
LG Electronics lijkt samen met de Japanse provider NTT DoCoMo te werken aan een extra lichte augmented reality-bril. Het apparaat weegt 79,38 gram en moet daarmee veel lichter zijn dan andere augmented reality-oplossingen ..
ar headset google slimme bril
Google heeft North gekocht, een bedrijf dat zich richt op het bouwen van augmented reality-brillen. De details van de deal, inclusief hoeveel Google heeft betaald, zijn niet bekendgemaakt. Met de overname zegt North dat het de functionaliteit ..