Rokid Max augmented reality AR bril

Alles over de AR-bril Rokid Max

De Rokid Max AR-bril is een geavanceerd stuk technologie dat de grenzen van augmented reality (AR) verlegt en een innovatieve kijk op interactie met de digitale wereld biedt.

Ervaar een Nieuwe Dimensie van Entertainment met Rokid Max: Een Baanbrekende Kijkervaring
Als fervente filmliefhebber of gamer zoek je voortdurend naar manieren om je kijk- en spelervaring te verbeteren. Hier komt de Rokid Max in beeld - een headset die jou een compleet nieuwe dimensie biedt om te genieten van je favoriete films en games.

Helderheid, Resolutie en Verversingssnelheid: Een Verbluffende Kijkervaring
Met een groot, helder scherm en een hoge resolutie per oog brengt de Rokid Max een verbluffende kijkervaring. De hoge verversingssnelheid voegt een nieuwe dynamiek toe aan je visuele beleving, waardoor elk beeld vloeiend en meeslepend is. Dankzij het lichte gewicht en de verstelbare neuskussens kun je comfortabel genieten, zelfs gedurende lange sessies.

Hoogwaardig Geluid en Gebruiksgemak
De ingebouwde speakers leveren een hoogwaardige audiokwaliteit, terwijl de fysieke knoppen voor helderheid en volumeregeling zorgen voor een moeiteloze bediening. Deze combinatie van hoogwaardig geluid en gebruiksgemak verhoogt de totale ervaring aanzienlijk.

Oogcomfort en Zorgeloos Genieten
Rokid Max is gecertificeerd voor weinig blauw licht, trillingsvrijheid en oogcomfort, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van de AR-ervaring. Het is gericht op het behoud van jouw visuele welzijn, zelfs tijdens lange periodes van gebruik.

Compatibiliteit en Vereisten
Houd er rekening mee dat de headset een verbinding met een telefoon vereist om te kunnen functioneren. Deze wordt echter verkocht zonder controllers. De Rokid Max is compatibel met apparaten met USB-C DisplayPort en OTG, met inbegrip van smartphones die draaien op Android 10 en hoger.

De Onmisbare Accessoire voor Film- en Gamingfanaten
Kortom, voor elke filmliefhebber en gamer die op zoek is naar een unieke, meeslepende kijkervaring, is de Rokid Max een onmisbare accessoire. Haal het meeste uit je films en games met deze baanbrekende headset die je een compleet nieuwe wereld van entertainment biedt.

Wat zijn specificaties van de Rokid Max?

De specificaties van Rokid Max omvatten een krachtige processor, ruim geheugen en een verbluffend scherm dat de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. De camerafunctionaliteit en connectiviteitsopties maken het een veelzijdig apparaat.

Geluids- en beeldkwaliteit
Wat betreft geluidsweergave biedt Rokid Max een indrukwekkend audiopakket, ondersteund door een hoogwaardig speakersysteem. De videokwaliteit zorgt voor een meeslepende kijkervaring met heldere beelden en scherpe details.
Gezichtsveld (FOV): 50 graden
Verversingssnelheid:120 Hz
Resolutie:1920 x 1080 pixels per oog

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten
Het besturingssysteem en de intuïtieve interfaces maken Rokid Max gemakkelijk te gebruiken. Met een scala aan toepassingen en interactiemogelijkheden, waaronder stemherkenning, biedt het een naadloze gebruikerservaring.

Design en bouwkwaliteit
Het apparaat heeft een verfijnd ontwerp met hoogwaardige materialen, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Prijsvergelijking en beschikbaarheid
Vergeleken met andere vergelijkbare apparaten biedt Rokid Max waar voor zijn geld. Het is beschikbaar op verschillende prijsniveaus, waardoor het voor een breed publiek toegankelijk is.

FAQ's Rokid Max AR-bril

Wat maakt de Rokid Max-bril anders dan andere AR-brillen?
De Rokid Max onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies, gebruiksvriendelijkheid en brede scala aan toepassingen.

Is de Rokid Max-bril comfortabel om langdurig te dragen?
Ja, het ergonomische ontwerp zorgt voor langdurig comfort tijdens gebruik.

Kan de Rokid Max-bril verbinding maken met andere apparaten?
Ja, de bril is compatibel met verschillende apparaten voor naadloze connectiviteit.

Waar kan men de Rokid Max-bril kopen?
De Rokid Max-bril is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online platforms.

Wat is de prijs van de Rokid Max AR-bril?

De Rokid Max AR-bril kost € 529,-
Ook zijn adapters te koop: Rokid Draadloze Adapter
Rokid Max AR-bril
Rokid Max AR-bril

Prijs: € 529,-

Andere AR-brillen:

AR-bril Snap Spectacles

Snap Spectacles AR

Prijs: nnb
AR-bril Apple Vision Pro

AR-bril Apple Vision Pro

Prijs: 3499 dollar
AR-bril Nreal Light

Nreal Light

Prijs: € 550,-