RealWear Navigator 500 AR databril

Alles over de AR-bril RealWear Navigator 500

De AR-bril RealWear Navigator 500 is de volgende generatie robuuste augmented reality glasses die moderne frontline werkers de beschikking geeft over expertise op afstand. De AR-bril kan handsfree worden bediend met stembediening en daarom is de Navigator 500 headset zeer geschikt voor gebruik bij inspecties, onderhoud of reparaties.
RealWear Navigator 500 AR glasses (AR-bril)

Wat zijn specificaties van de Navigator 500?

Display: LCD
Resolutie: 854×480 pixels
Gezichtsveld: 20 graden
Camera: 48 MP, 1080p, 60fps video
CPU: Qualcomm Snapdragon 662
Werkgeheugen: 64 GB, 4 GB RAM
Gewicht: 272 gram
Batterijduur: tot 8 uur

Meer informatie en specificaties zie: https://www.realwear.com/navigator/
realwear navigator 500 augmented reality glasses

Wat zijn de belangrijkste verbeteringen van de AR-bril Navigator 500?

De oplossing van de tweede generatie blijft robuust en omvat de volgende verbeteringen aan de RealWear HMT-1:

Modulair ontwerp: past zich aan alle werk- en taakvereisten aan, duidelijke en levendige weergave, gemakkelijk uitbreidbaar naarmate de technologie vordert. Externe, hot-swappable batterij, die een verandering mogelijk maakt zonder de workflow te onderbreken.
Geavanceerde camera met 48 MP: 12 MP foto's en 5 zoomniveaus. 6x voor beter lezen van barcodes. Uitgebreide zoom:> 6x met behoud van HD (720p) en> 4x met behoud van Full HD (1080p). Ook geweldig is de verbluffende, modulaire camerasensor die zelfs bij weinig licht goed presteert.
Upgrades ook in veel andere aspecten: betere CPU, lager gewicht, kleinere breedte, grotere RAM-capaciteit en flashgeheugen, evenals een betere processor.
Valbestendig, stof- en waterdicht: robuust en bestand tegen veeleisende en zelfs extreme werkomstandigheden zoals hitte tot 50°C.
Handsfree: onovertroffen ruisonderdrukking met 4 geïntegreerde microfoons voor handsfree bediening. Het verbetert de veiligheid en houdt werknemers de handen vrij om de apparaten te bedienen.

Wat is de prijs van de RealWear Navigator 500 headset?

De prijs van de RealWear Navigotor 500 AR-bril is: € €2.060,- excl. BTW

Andere AR-brillen:

RealWear AR-bril
RealWear HMT-1

Prijs: € 1877,-