Augmented reality bril ThirdEye X2 Mixed Reality Glasses

AR-bril ThirdEye X2 Mixed Reality Glasses

ThirdEye, de fabrikant van augmented and mixed reality (AR/MR) enterprise solutions, verkoopt X2 Mixed Reality-brillen (AR-brillen), de alles-in-één hardware- en softwareoplossing van het bedrijf.
De ThirdEye X2 Mixed Reality-bril is de alles-in-één hardware- en softwareoplossing van het bedrijf, die slechts 300 gram weegt en nu nieuwe belangrijke gebarenfuncties bevat, is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van werk en prestaties voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder buitendienst, gezondheidszorg, productie, lucht- en ruimtevaart, architectuur, onderwijs en verzekeringen.

Kenmerken X2 MR bril

De ThirdEye Gen X2 is een professionele augmented en mixed reality-bril gemaakt door ThirdEye. ThirdEye Gen richt zich op professionals met deze headset die boordevol hoogwaardige technologie en functies zit. Bovendien is de X2 ontworpen voor AR/MR-oplossingen, gebruikmakend van ruimtedetectie, 3D-tracking, occlusie en biedt hij een alles-in-één SLAM-oplossing (inside-out tracking). Hierdoor kan de bril volledig draadloos en zonder gebruik van externe sensoren en computer worden gebruikt.
ThirdEye Gen X2 biedt een verscheidenheid aan ingebouwde sensoren en 2 groothoekcamera's om de omgeving beter in kaart te brengen. Verder kunnen gebruikers gebruik maken van de 13 MP camera, dubbele ruisonderdrukkende microfoons en 32GB opslagruimte voor een high-end en meeslepende AR-ervaring. Gebruikers kunnen de X2 bedienen via spraakopdrachten, hoofdbewegingen en gebaren. Het is hiermee mogelijk om de bril volledig hands-free te gebruiken.
De ThirdEye Gen X2 beschikt over de benodigde veiligheidscertificeringen, zoals ANSI Z87, IP66 en ATEX IECEx, om de augmented reality-bril in een industriële omgeving te kunnen gebruiken.

Wat zijn de kenmerken van de ThirdEye Gen X2 AR-bril?
De ThirdEye Gen X2 beschikt over een hoogwaardige 13 megapixel HD-camera zodat beelden in hoge kwaliteit opgenomen en afgespeeld kunnen worden.
Er zitten veel ingebouwde sensoren in de augmented reality-bril, zoals omgevingslicht sensoren, thermische sensoren, zaklamp sensoren en dieptecamera's
De ThirdEye Gen X2 is compatibel met een breed scala aan MR/AR applicaties via de ThirdEye App Store. De bril draait op Android 8.0 software. Gebruikers kunnen hiermee eenvoudig zelf content creëren met de VisionEye SLAM SDK.
Het ontwerp van de ThirdEye Gen X2 is klein en lichtgewicht (slechts 9,8 gram). De bril is hiermee gemakkelijk en comfortabel te gebruiken in een zakelijke of een industriële omgeving.

Kenmerken van de op Android gebaseerde X2 MR-bril zijn onder meer:
• 42 graden gezichtsveld;
• Thermische en omgevingslichtsensoren;
• Ingebouwd eigen systeem voor gelijktijdige lokalisatie en mapping, VisionEye SLAM genaamd (gelijktijdige lokalisatie en mapping), dat geavanceerde MR-functies mogelijk maakt die niet beschikbaar zijn op een monoculair apparaat, aldus het bedrijf;
• Lange batterijduur dankzij een enkele batterij van 1750mAH;
• Ruisonderdrukkende microfoons;
• Twee grijsschaalcamera's en een RGB-camera met hoge resolutie (13 megapixel HD);
• 3-assige gyroscoop, 3-assige versnellingsmeter en 3-assige magnometer zijn ook inbegrepen.

Bovendien stelt de ThirdEye Workspace, een bedrijfssoftwareplatform ingebouwd in de X2 MR-bril, gebruikers in staat om te profiteren van geavanceerde AR / MR-mogelijkheden, zoals live AR-hulp op afstand en op 3D SLAM gebaseerde CAD-modellering en overlay.

Wat is de prijs van de ThirdEye Gen X2 headset?

De prijs van de ThirdEye X2 AR-bril is: € 3379,- incl. BTW
ThirdEye Gen X2 AR-bril
ThirdEye Gen X2

Prijs: € 3.379,-
Andere AR-brillen:
vuzix blade ar glasses

Vuzix Blade AR Glasses

Prijs: USD 800,-
google glass

Google Glass 2

Prijs: USD 999,-
Hololens 2

MS Hololens 2

Prijs: € 4.361