Google Glass

De nieuwe versie van Google Glass gaat rond de 1.550 euro kosten. Met een complete software suite kost de slimme bril zelfs 2.500 euro. De slimme bril is vooralsnog bestemd voor zakelijk en professioneel gebruik.

Rond Google Glass is het een beetje stil geworden. Toen Google in 2012 de AR-bril had gepresenteerd, was ze nog steeds een sensatie. In de aanloop naar deze ontwikkelaarconferentie van dit jaar in San Fransisco waren er nog steeds spekulaties over een mogelijke heruitgave van de AR-bril, die in januari 2015 uit de markt werd genomen. Maar nu zegt Google "Dank u" en "De reis is niet voorbij". De Google Glass Explorer-editie wordt niet opnieuw verkocht om te richten op de ontwikkeling van toekomstige versies, volgens bedrijfsgegevens. Hoe ze eruit zien, wanneer ze naar de markt gaan en of ze in de race blijven in tegenstelling tot Google Glass, zullen we zien. Als je niet zo lang wilt wachten om de AR-bril te testen, moet je gewoon zoeken naar tweedehands verkopen.

De Google Glass is onopvallend, in tegenstelling tot andere AR-glazen modellen. Slechts een kleine, langwerpige doos die de computer bevat, hangt op het rek. Anders is er weinig bewijs dat deze glazen speciaal zijn. De Google Glass is net zo gemakkelijk omhoog en omlaag als elke corrigerende beschermbril, en het is ook niet moeilijk om uit het oogpunt van gewicht te gewicht.
Google Glass
Google Glass
Beschikbaar vanaf: 2019
Type: standalone AR-bril
Prijs: $ 2.500 (ontwikkelversie)

Meer informatie
Google Glass
augmented reality bril google glass
alles wat je wilt weten over de Augmented Reality-Bril
AR-bril
AR-bril.info
2017 AR-bril.info
AR-bril.info is een onafhankelijke informatiesite over augmented reality brillen. E-mail: contact@ar-bril.info